AKTIVITETE FETARE
 • Falja e pesë namazeve ditore
 • Falja e namazit të xhumasë
 • Faljen e namazeve të bajramit
 • Mësim-besim për fëmijë
 • Mësim të gjuhës shqipe për fëmijë
 • Mësim të kuranit për meshkuj (nga imami)
 • Mësim të kuranit për femra (nga mualimja)
 • Ligjërata javore për meshkuj (të pramten,shtunën dhe të dielen nga imami)
 • Ligjërata javore për femra (nga mualimja)
 • Rubrika javore pytje – përgjigjëje (çdo të premte)
 • Program të vecantë gjatë muajit të ramazanit
 • Tribuna me karakter fetar dhe edukativ
 • Manifestimi i ditëve dhe netëve te shënuara si : israja dhe miraxhi,viti i ri hixhri,mevludi (ditëlindja e muhamedit a.s.) Etj.
 • Organizim të haxhit dhe umrës

Aktivitetet e Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion

Kurse Fetare

Kurse Fetare

Çdo të diele prej orës 09:00 deri ora 13:00. Dy grupet e nxënsëve,nga katër grupe qe janë të rregullt. Një falenderim për prindërit për mbeshtetjen e tyre qe të kemi sukses në këtë mision. Allahu i rujt nga çdo e keqe.

Mbrëmje e madhe fetare në Lozanë

Mbrëmje e madhe fetare në Lozanë

Mbrëmja e së shtunës ishte e veçantë. Qendra Shqiptare për Integrim, Kulturë dhe Religjion në Lozanë organizoi tribunë, e temë diskutimi ishte ’’SISTEMI I VLERAVE NË KURANIN FISNIK’’. Për të ligjeruar ishin të ftuar Mr. Amet ef. Memeti-imam në xhaminë Buhara në...

Forumi Rinor – Zgjedhja e Kryetarit

Forumi Rinor – Zgjedhja e Kryetarit

Forumi Rinor në kuadër të Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë zgjodhi kryesin e re të përbërë prej shtatë personave. 1. Qendrim ismaili - Kryetar 2. Adhurim Dragusha 3. Aladin Iseni 4. Xhelal Mazreku 5. Henda Mazreku 6. Hanan Abazi 7. Dalina...

vizitë në xhamin Ebu Hanife në Grenchen.

vizitë në xhamin Ebu Hanife në Grenchen.

Me 12.03.2022 vizit në xhamin Ebu Hanife në Grenchen. Kryesia e Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë në vazhden e aktiviteteve,këtë herë organizoi vizit në disa xhamia Shqiptare për ti uruar për ndertimin e xhamiave të reja. Në kuadër të...

Vizitë në xhamin Buhara në Sulgen

Vizitë në xhamin Buhara në Sulgen

Me 12.03.2022 vizit në xhamin Buhara në Sulgen. Kryesia e Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë për anatrët e sajë organizoi vizit në xhamin Buhara në Sulgen për ti uruar në hapje e xhamisë së re. Me këtë rast u mirëpritëm nga Imami i xhamisë...

Vizita e radhës ishte në xhamin e Wilit

Vizita e radhës ishte në xhamin e Wilit

Me 12.03.2022 Vizita e radhës ishte në xhamin e Wilit. Kryesia e Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë vizitën e radhës e kishte në xhamin e Wilit për ti uruar në hapje e xhamisë së re. Me këtë rast u mirëpritëm nga Imami i xhamisë Mr.Bekim...

Vizitë në xhamin Tulipan në Reinach.

Vizitë në xhamin Tulipan në Reinach.

Me 12.03.2022 Vizit në xhamin Tulipan në Reinach. Kryesia e Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë vizitën e radhës e kishte në xhamin Tulipan në Reinach për ti uruar në hapje e xhamisë së re. Me këtë rast u mirëpritëm nga Imami i xhamisë Halil...

Takim me Haxhi Sinan Hoxha

Takim me Haxhi Sinan Hoxha

Sot me 16.01.2022 Imami njëherit Kryetari i Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë Fehim ef.Abazi priti në takim Haxhi Sinan Hoxha. Me këtë rast Imami falenderoj z.Sinan Hoxhën për kontributin e tij të vazhdushëm për Qendrën tonë. E në veçanti...