Al-Faatiha
the download will begin in 10 seconds (limit : 500ko/s)
All zip Quran

1
2

  1. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
  1|1|Me emër të Allahut, Mëshirues dhe Përdëllimtar i Madh.
  2. الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
  1|2|Çdo lavdërim i përket Allahut (Perëndisë), Zotit të Gjithësisë
  3. الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
  1|3|Mëshirues dhe Përdëllimtar i Madh.
  4. مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
  1|4|Sunduesit të ditës së gjukimit.
  5. إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
  1|5|Vetëm Ty të adhurojmë dhe vetëm prej Teje ndihmë kërkojmë!
  6. اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ
  1|6|Udhëzona në rrugë të drejtë.
  7. صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ
  1|7|Në rrugën e atyre që u ke dhuruar mirësi. E jo në (rrugën) e atyre që kanë shkaktuar pezmin (Tënd), as në rrugën e atyre që janë të humbur!