Warning: Undefined array key "HTTP_15DC691" in /home/clients/79aa16afcaea24aedcd3173fd07f7139/sites/cicra.ch/wp-config.php on line 109
AKTIVITETE FETARE | Centre d'intégration culturel et religieux albanais - Qendra Shqipatre për intergrim, kulturë dhe religjion
Kurse Fetare

Kurse Fetare

Çdo të diele prej orës 09:00 deri ora 13:00. Dy grupet e nxënsëve,nga katër grupe qe janë të rregullt. Një falenderim për prindërit për mbeshtetjen e tyre qe të kemi sukses në këtë mision. Allahu i rujt nga çdo e keqe. Më...
Mbrëmje e madhe fetare në Lozanë

Mbrëmje e madhe fetare në Lozanë

Mbrëmja e së shtunës ishte e veçantë. Qendra Shqiptare për Integrim, Kulturë dhe Religjion në Lozanë organizoi tribunë, e temë diskutimi ishte ’’SISTEMI I VLERAVE NË KURANIN FISNIK’’. Për të ligjeruar ishin të ftuar Mr. Amet ef. Memeti-imam në xhaminë Buhara në...
Forumi Rinor – Zgjedhja e Kryetarit

Forumi Rinor – Zgjedhja e Kryetarit

Forumi Rinor në kuadër të Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë zgjodhi kryesin e re të përbërë prej shtatë personave. 1. Qendrim ismaili – Kryetar 2. Adhurim Dragusha 3. Aladin Iseni 4. Xhelal Mazreku 5. Henda Mazreku 6. Hanan Abazi 7....
vizitë në xhamin Ebu Hanife në Grenchen.

vizitë në xhamin Ebu Hanife në Grenchen.

Me 12.03.2022 vizit në xhamin Ebu Hanife në Grenchen. Kryesia e Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë në vazhden e aktiviteteve,këtë herë organizoi vizit në disa xhamia Shqiptare për ti uruar për ndertimin e xhamiave të reja. Në kuadër të...
Vizitë në xhamin Buhara në Sulgen

Vizitë në xhamin Buhara në Sulgen

Me 12.03.2022 vizit në xhamin Buhara në Sulgen. Kryesia e Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë për anatrët e sajë organizoi vizit në xhamin Buhara në Sulgen për ti uruar në hapje e xhamisë së re. Me këtë rast u mirëpritëm nga Imami i xhamisë...