Vizita e radhës ishte në xhamin e Wilit

Vizita e radhës ishte në xhamin e Wilit

Me 12.03.2022 Vizita e radhës ishte në xhamin e Wilit. Kryesia e Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë vizitën e radhës e kishte në xhamin e Wilit për ti uruar në hapje e xhamisë së re. Me këtë rast u mirëpritëm nga Imami i xhamisë Mr.Bekim...
Vizitë në xhamin Tulipan në Reinach.

Vizitë në xhamin Tulipan në Reinach.

Me 12.03.2022 Vizit në xhamin Tulipan në Reinach. Kryesia e Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë vizitën e radhës e kishte në xhamin Tulipan në Reinach për ti uruar në hapje e xhamisë së re. Me këtë rast u mirëpritëm nga Imami i xhamisë Halil...
Takim me Haxhi Sinan Hoxha

Takim me Haxhi Sinan Hoxha

Sot me 16.01.2022 Imami njëherit Kryetari i Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë Fehim ef.Abazi priti në takim Haxhi Sinan Hoxha. Me këtë rast Imami falenderoj z.Sinan Hoxhën për kontributin e tij të vazhdushëm për Qendrën tonë. E në veçanti...
Konference ndërfetare

Konference ndërfetare

Me 21.09.2021 kryesia e Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë, ishte nikoqirë e konferencës ndërfetare. Pjesëmarrës në këtë konferenc ishin personalitete të shumta të fushave të ndryshme shkrncore. Tre profesorë,përfaqësues nga univerziteti...