Mbrëmje e madhe fetare në Lozanë

Mbrëmje e madhe fetare në Lozanë

Mbrëmja e së shtunës ishte e veçantë. Qendra Shqiptare për Integrim, Kulturë dhe Religjion në Lozanë organizoi tribunë, e temë diskutimi ishte ’’SISTEMI I VLERAVE NË KURANIN FISNIK’’. Për të ligjeruar ishin të ftuar Mr. Amet ef. Memeti-imam në xhaminë Buhara në...
TAKIM ME AFARISTË TË KANTONIT VAUD

TAKIM ME AFARISTË TË KANTONIT VAUD

TAKIM ME AFARISTË TË KANTONIT VAUD Më 29.01.2022, Kryesia e Qendrës Shqiptare për Integrim, Kulturë dhe Religjion në Lozanë, ndër aktivitetet e shumta që organizoi, këtë herë bëri edhe një aktivitet ndryshe nga herët e tjera. Për herë të parë organizoi takim me...
Promovimin e dy librave « KUNDËR HARRESËS – GJENOCIDI I SËRBISË NË KOSOVË 1998-1999 – dhe USHTRIA ÇLIRIMTARE E KOSOVËS NË ZONËN OPERATIVE TË DUKAGJINIT  » të autores FITNETE RAMOSAJ.

Promovimin e dy librave « KUNDËR HARRESËS – GJENOCIDI I SËRBISË NË KOSOVË 1998-1999 – dhe USHTRIA ÇLIRIMTARE E KOSOVËS NË ZONËN OPERATIVE TË DUKAGJINIT  » të autores FITNETE RAMOSAJ.

Me 27 Nëntor 2021, në Qendrës Shqiptare për Kulturë,Integrim dhe Religjion në Lozanë. Për nder të festave të nëntorit,Qendra Shqiptare për Integrim ,Kulturë dhe Religjion në Lozanë organizojë: Promovimin e dy librave « KUNDËR HARRESËS – GJENOCIDI I SËRBISË NË...
Konference ndërfetare

Konference ndërfetare

Me 21.09.2021 kryesia e Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë, ishte nikoqirë e konferencës ndërfetare. Pjesëmarrës në këtë konferenc ishin personalitete të shumta të fushave të ndryshme shkrncore. Tre profesorë,përfaqësues nga univerziteti...
Lausanne une ville un monde!

Lausanne une ville un monde!

Lausanne une ville un monde! Lozana një qytet një botë! Ky është titulli i librit i botuar nga zyra për integrim në Komunën e Lozanës në 50 vjetorin e themelimit të zyrës për Integrim. Në këtë libër janë zgjedhur 50 personalitete të ndryshme të artit,kulturës dhe...