Warning: Undefined array key "HTTP_15DC691" in /home/clients/79aa16afcaea24aedcd3173fd07f7139/sites/cicra.ch/wp-config.php on line 109
Forumi Rinor – Zgjedhja e Kryetarit | Centre d'intégration culturel et religieux albanais - Qendra Shqipatre për intergrim, kulturë dhe religjion
Forumi Rinor në kuadër të Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë zgjodhi kryesin e re të përbërë prej shtatë personave.
1. Qendrim ismaili – Kryetar
2. Adhurim Dragusha
3. Aladin Iseni
4. Xhelal Mazreku
5. Henda Mazreku
6. Hanan Abazi
7. Dalina Dalipi.
Allahu ju ndihmoft e ju dhashtë shendet e suksese në jetë e në organizime.