QENDRA SHQIPTARE PËR INTEGRIM, KULTURË DHE RELIGJIONI

NA KONTAKTONI

5 + 11 =

Adresa e Xhamisë

Qendra Shqiptare për Integrim, Kulturë dhe Religjioni
Chemin du Couchant 4
1022 Chavannes-près-Renens

Telefoni dhe E-mail

Telefoni: 021 691 00 35

Mobilë: 076 615 18 00

E-mail: info@cicra.ch

Orari

Mëngjesi
06:00 - 8:30

Ditën
11:30 - 16:00

Mbrëmje
17:00 - 00:00