Sot me 14.03.2022 Imami njëherit Kryetari i Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë Fehim ef.Abazi priti në takim Ibrahim ef.Ahmedin, Kryetar i Bashkësise Islame në Preshevë , si dhe Bejtulla Veseli sekretar në Medresenë e Luginës së Presheves.