Warning: Undefined array key "HTTP_15DC691" in /home/clients/79aa16afcaea24aedcd3173fd07f7139/sites/cicra.ch/wp-config.php on line 109
vizitë në xhamin Ebu Hanife në Grenchen. | Centre d'intégration culturel et religieux albanais - Qendra Shqipatre për intergrim, kulturë dhe religjion
Me 12.03.2022 vizit në xhamin Ebu Hanife në Grenchen.
Kryesia e Qendrës Shqiptare për Integrim,Kulturë dhe Religjion në Lozanë në vazhden e aktiviteteve,këtë herë organizoi vizit në disa xhamia Shqiptare për ti uruar për ndertimin e xhamiave të reja.
Në kuadër të vizitave, vizituam xhamin Ebu Hanife në Grenchen ku u pritem nga Kryetari z.Sunaj Osmani.
Allahu i shpërbleft për mikëpritje dhe respektin e treguar për ne.